Forside  Sidste Nyt  Kennel Misse  Oberst  Vicky  Hvalpe  Familien  Galleri  Link  Kontakt

 

Vikingerne!
efter
 

Vicky
X-REG 00220/2005   

og

Ellebækgårdens Bifrost
DK17254/2011 
 

 

Hvalpene blev født fredag d. 19. juli 2013 - 6 fantastiske hanner.
Fire trefarvede sorte og to trefarvede brune. Alle har de lange haler og alle er bare så smukke!
 
Nyfødte
 


Få timer

 

 


To dage

 


 


Olav Digre - sort trefarvet


Einar Tambeskælver - brun trefarvet


Sigtrygg Silkeskæg - brun trefarvet

 
Olav Digre


Einar Tambeskælver

 
Sigtrygg Silkeskæg


 


Harald Hårfager - sort trefarvet


Thorfinn Skalleknuser - sort trefarvet


Ketil Fladnæse - sort trefarvet

 
Harald Hårfager


Thorfinn Skalleknuser


Ketil Fladnæse26. juli
 
Det er ren idyl på Bondegården! Alle drengene stortrives, vokser fint og Vicky er super glad for dem :-)

Der er nu fundet navne til drengene, men det er ikke helt på plads hvem der skal hedde hvad. Det kommer lige pludselig, efterhånden som de vokser og vi lærer dem bedre at kende. Temaet for navnene i dette kuld er Nordiske Vikinger.
To af drengene har fået navn og de fire øvrige må som sagt vente lidt endnu. Navnene er:

Misse's Olav Digre
Misse's Ketil Fladnæse
Misse's Harald Hårfager
Misse's Sigtrygg Silkeskæg
Misse's Einar Tambeskælver
Misse's Thorfinn Skalleknuser

 

30. juli

  Det blev i dag drengene fik øjne :-) Og det blev også i dag at alle drengene nu har fået deres navne!
Det er stadig imponerende som de vokser - alle seks!


Harald Hårfager


Thorfinn Skalleknuser 


Ketil Fladnæse

 

 
Olav Digre

 


Einar Tambeskælver

 


Sigtrygg Silkeskæg

 


Uhm!

 


Venner!

 


Jeg har dig!

 

6. august

 Nu er der virkelig begyndt at ske noget i hvalpekassen. Der bliver knurret og brummet, gøet og leget. Der bliver bidt i Vicky og os andre.
Dog bruges det meste af tiden stadig på at sove og spise og sove og spise og sove og spise og sove og spise og sove og...... :-)

Einar, Thorfinn, Olav, Harald, Siggtryg og Ketil 

Einar, Thorfinn, Olav, Harald, Siggtryg og Ketil 

Siggtryg, Olav, Thorfinn og Einar

 

 

 

13. august

 Åh, nu er drengene 3 uger og et par dage. Hold da op der er gang i dem :-) De har fået deres første måltid fast føde. Råt hakket oksekød er guf for en flok plettede vidundere! De leger og spiser deres vågne tid væk - og den vågne tid drejer sig altså om hele ti minutter ad gangen når der virkelig er fart på! Mors mælk er dog stadig et hit. De begynder nu tydeligere at vise deres personligheder. Olav Digre som den absolut førende indenfor mad - navnet er vist helt fint til denne dreng! Harald Hårfager er legefætteren sammen med Ketil Fladnæse. Einar er hyggefætteren der som den første viste at en gårdhund skal bruge sin hale til at logre med. Siggtryg og Thorfinn er de lidt tilbageholdne drenge, som dog, når det nye er set an, er dem der sætter gang i flokken. Men det er jo bare som de er lige nu. De ændrer sig dag for dag med fuld fart. De er herlige, de er skønne. Vi elsker dem!


Ketil og Olav

 


Einar


Harald og Olav


Thorfinn

 


Olav


Siggtryg sover


Uhm - mad .......


Siggtryg og Harald og de andre


Einar, Thorfinn og Ketil

 

22. august

Næsten 5 uger er vikingerne nu. For den da, tiden går stærkt. Og for den da Vikingerne har travlt!
De vokser og gror, de udvikler sig og hver dag kan de noget nyt.
De har været på deres første biltur - det klarede de helt uden piv og dårligdomme.
De har stiftet bekendtskab med græs og jord - det klarede de med en enorm nysgerrighed.
De er ofte med på Gården hvor de får mulighed for at møde Gårdens folk og de mange mærkelige dyr som høns og katte - uha, katte! De bæster har jo søm i handskerne!
De har mødt den Store Grumme Oberst Hachel - det klarede de øhh hmm med lidt piv og hyl, for det er jo en Oberst de mødte! Godt at de kan lære hvordan Verden også er skruet sammen ved at møde en, omend noget gnaven, men god gammel hanhund. Vicky leger nu med MiniPletterne. Det er sjovt synes alle syv. Oberst vil i bund og grund godt være med i legen, men når det kommer til at det er hvalpenes tur til at bide lidt i ham, bliver han sur! Et knur og et kort glimt af hans gamle fine tænder, og enhver plettet Viking hyler og finder et sikkert gemmested :-)


Som de er lige nu er Ketil Fladnæse en meget modig fyr, der er ved at lære de andre Vikinger, hvem der skal styre tropperne. Dog er de øvrige ikke enige i Ketils betragtninger om den sag!
Ketil er på en meget charmerende måde nysgerrig, kælen og kærlig.
Siggtryg Silkeskæg har i den grad sat gang i sin udvikling - fysisk og mentalt. Fra at være den lille, lidt stille dreng i klassen, er han nu på hele tiden og viser sit meget kærlige gemyt for alle der gider nusse og lege med ham.
Olav Digre og Harald Hårfager er begge særdeles nysgerrige, kælne og glade. De bruger en del på at udforske deres omgivelser, og ikke mindst Olav holder fast på at hans navn er berettiget - han æder en del!
Einar Tambeskælver er den kælne, søde, konstant logrende Viking. Han er bare glad! Han skal lige se nye situationer an, men finder hurtigt vej til nye oplevelser.
Thorfinn Skalleknuser har temperement! Han er glad, han er fræk og han harmange lyde på i sin leg og slåskampe med brødrene. Han er den der gør de fleste forsøg på at overtage magten fra Oberst - der er vist lang vej endnu, før det sker, men selvtilliden er intakt!Siggtryg på hans første ude oplevelse

 Det er hårdt for Harald at opleve sol og vindEinar bestiger et bjerg


Thorfinn øver sig på at blive voksen og renlig

 


Olav i det fri


Ketil i en rolig stund


Alle Vikinger samlet


Zzzzzzzzz


Vicky nyder solen og en Vikingepause

 

29. august
Der sker så meget med Vikingerne nu! Weeeh de kære - og frække! Det er absolut ikke let at tage billeder af dem. Bedst som jeg tror at nu har jeg alle tiders mulighed for at få fotograferet dem alle, finder Vikingerne ud af gøre noget helt andet! De er super gode til at sove samtidig, spise samtidig, prutte og tisse samtidig (næsten!) og lege samtidig. De er ude det meste af dagen nu og afterne går som regel med at sove efter dagens mange strabadser og indtryk. De er ofte med på gården, hvor de udforsker mere og mere. Ande efterladenskaber er gode at gøre de første rulleforsøg i! Men når et æsel skryder blot få meter fra hvor Vikingerne er samlet, bliver de lidt stille - i et øjeblik! :-)
He he det kan alligevel få dem til at stoppe op....
De har hilst på mange børn og fremmede venlige hunde. Caia, Oscar og Aksel som skal have en af Vikingerne, har været forbi og hilse på og lege.... Ludvig som skal være storebror til en af Vikingerne, har været forbi og snuse og og undre sig. Han fik lært lektien af Vicky selvom han nu var overordentlig sød. Mon ikke både han og børnene glæder sig rigtig meget til om et par uger? Puha et par uger...! Wouv tiden går stærkt - jeg skal virkelig huske at nyde hvert et øjeblik med disse Vikinger, inden de skal flytte rundt til Sjælland og Fyn!

 


Einar

 

 


Thorfinn

 


Olav


Ketil

 


Harald


Siggtryg


Leg og glade børn og Vikinger


Venlige Ludvig hilser på Siggtryg


Det er hårdt at have børn på besøg,
mener Harald

 

10. september
Nu nærmer vi os tiden hvor Vikingerne skal flytte hjemmefra! Puha.... Af flere omgange har jeg troet de alle seks var solgt. Først var det Siggtryg som manglede at finde sit nye hjem, Det er nu afklaret at han bliver i Sakskøbing :-) Så blev det pludselig Olav der alligevel ikke havde en familie, men heldige Olav skal hjem og bide i Misse's Kæmpe Læske :-)
De har været hos dyrlægen hvor de fik topkarakter for sunhed og sind. De fik den første vaccine samtidig. Chipmanden har også været forbi, så nu kan Vikingerne bippe :-) 
Og så er de altså bare så sjove. De er også frække og bidende, og larmende og lugtende og ja, de er bare nogle bøller! Men for pokker de er herlige! De har haft så mange beundrere - Høstmarked med flere hundrede gæster. Missetræffet med en masse storesøstre og brødre, fætre og kusiner. Schæferhundefolk som trods alt beundrer de stærke Vikinger. Det er skønt når de kommende familier kommer forbi og kigger med! Og stadig dagligt en masse glade bondegårdsfolk, som er så gode til at socialiserer med Vikingerne! På fredag flytter Siggtryg og Harald som altså nu hedder henholdsvis Alfred og Eddie. Lørdag er det Einar, Olav og Ketil der flytter. Tirsdag bliver det Thorfinn - snart Labans tur. 

Einar


Thorfinn


OlavSiggtryg


Ketil


Harald
 
17. september
Nu er alle Vikingerne rejst og her er meget stille på Bondegården! På dagen da de var otte uger, flyttede Siggtryg - nu Alfred og Harald - nu Eddie. Begge afleveringer gik rigtig fint med glade familier og vist nok forventningsfulde Vikinger. Resten af fredagen blev der leget igennem af de resterende fire...... Lørdag gik turen så nordpå hvor Einar, Olav - nu Holger og Ketil - nu Thor, fandt deres nye hjem. Og tirsdag kom så turen til Thorfinn - nu Laban.
 


Harald/Eddie sammen med Aksel, Caja, Oskar, Lars og Eva
lige inden det sidste farvel til Bondegården

 


Siggtryg/Alfred i sikker havn hos Henning og Birthe


Einar i sikkerhed hos Line og Shah
mens Ludvig venter derhjemme


Så er Ketil/Thor landet hos Birthe og Gert


Olav/Holger hos Andy, Jamilla og Pia.
Melanie må se med fra den anden side af Jorden!


Så blev det endelig Thorfinn/Laban's tur til at
endeligt at finde sin havn!
 
Kære Vikinger
 
Tusind tak for denne gang. Jeg ved jeg får jer at se igen og igen og igen og igen og.....
Det har været en udsøgt fornøjelse at lære jer at kende. Selvom jeg fra dagen Vicky blev parret vidste at I blot var til låns, har det været en hård afsked. Det hjælper dog virkelig meget at vide at I alle seks har fundet så gode familier at bo hos. Nyd livet, Vikinger - det er til for at blive brugt!
 
 
 
 

Se Kennel Misse's 1. kuld hvalpe her


Misse's Fede Frede
Misse's Albert Making Eyes at Me
Misse's Er Du Blevet Far Villy
Misse's Daisy Den Lyksaliggjorte
Misse's Agnes Jensen
Misse's Jeg sover hos Tut

 

Se Kennel Misse's 2. kuld hvalpe her


Misse's Cantokommode
Misse's Den Hedder Kvik
Misse's CX Romer
Misse's New Look
Misse's Frida i Fruestørelse
Misse's Milde Emilie

Se Kennel Misse's 3. kuld hvalpe her


Misse's Verner Viser Vejen
Misse's Chokoladedame ElnaMakkegård
Misse's Inger uden Spirellakorsét
Misse's Bella God Som Guld

Se Kennel Misse's 4. kuld hvalpe her


Misse's Kæmpe Læske
Misse's Kung Fu
Misse's Calippo
Misse's Twister
Misse's Solero
Misse's Nuggi

 
 En hvalp fra Kennel Misse er stambogsført i Dansk Kennel Klub.
Når hvalpen flytter hjemmefra er den chipmærket og dyrlægekontrolleret, vaccineret første gang og har fået ormekur.
Med hvalpen følger også et års medlemsskab i
Dansk/svensk Gårdhundeklub.
Kontakt os hvis du er nysgerrig efter at høre mere om os og muligheden for at reservere/købe en hvalp, på

Mail:
helsengren@gmail.com
Tlf.: 2518 1741
  

Kennel Misse v. Sascha Helsengren Hansen, Kalkbrænderivej 17, 4990 Sakskøbing. Tlf. 2518 1741 Email: helsengren@gmail.com 

 SD