Forside  Sidste Nyt  Kennel Misse  Oberst  Vicky  Hvalpe  Familien  Galleri  Link  Kontakt

 

Sidste Nyt!
 
 
 

05. oktober 2014
Puha tiden går stærkt. Hvalpene er nu 7 uger og de er bare nogle lækre nogle.
De er søde, de er sjove, de er frække, de laver ballade, de går på opdagelse, de leger, de slås indbyrdes, de spiser, de sover, de er skønne og de er bare indbegrebet af fine små plettede gårdhunde.

Går du og mangler en ny bedste ven, har vi hvad du mangler.
Krudt er en dejlig lille fyr, med masser af krudt bag i. Han er så fin og sød og så har han masser af gå-på-mod.
  

Se flere billeder af Krudt og alle de andre skønne hvalpe her

 

21. september 2014
Ja, tænk at hvalpene allerede er 5 uger. De er bare så søde og der er godt gang i dem. De er frække, men lige som de skal være. De elsker at lege med "onkel" Eddy, som er vores boxer på 9 måneder.

Vi har stadig 3 lækre hanner som endnu ikke er afsat:

                   

Misse's Store Chris                                         Misse's Flap er Rap


Misse's Krudt i Krumtappen


Se mangle flere billeder af de lækre hvapsere her


31. august 2014
Hvalpene er nu 2 uger. De tager fint på og er begyndt at være lidt mere aktive. De har alle åbnet deres  øjne og de er bare lækre

17. august 2014
Så kom de fine pletter til verden. Se de fine hvalpe her

Juni 2014
JUBIII...
Daisy er blevet parret og vi venter hvalpe august 2014 :)

18.februar 2014
Så er hvalpene 7,5 uge, og de har derfor været en tur til doktor dyregod for at blive tjekket efter i sømmene.
Begge drenge klarede det så fint - de sagde intet til at blive stukket. Hverken da det var vaccinen eller chippen der skulle sprøjtes ind.
Doktor dyregod kiggede dem godt efter og alt er som det skal være - men hvem var også i tvivl om det - bare se på dem :) Den eneste lille bemærkning, var at deres vægt er lige i overkanten! Men helt ærligt - der er jo heller nogle at kæmpe om når maden kommer, hvadenten det er tørkost eller mælkevognen :)
Se mere om de to skønne drenge her

28. december 2013
Kære Lille Elna har fået hvalpe! Hun har fået to lækre hanner. Se den stolte far og billeder af hvalpene her

2. december 2013
I dag er Elna blevet scannet for at se om hun var drægtig. Scanningen viste en 3-4 små pletter. Så det er bare fantastisk :)

29. oktober 2013
Misse's Chokoladedame Elna Makkegård er blevet parret med Tahoe Skovsø's Skovspurv (Hobi).
Hvis alt går som det skal venter vi hvalpe omkring årsskiftet :)

17. september 2013
Så belv det tid til alle Vikingerne skulle flytte hjemmefra. Helt igennem fantastiske otte uger er gået helt utrolig stærkt. Se de sidste billeder af Vikinger her

   

 

11. september 2013
Så har også Olav funder sin nye familie - Så nu er alle Vikingerne solgt og meget snart på vej ud i den store Verden, der venter dem! Jeg ikke et øjeblik i tvivl om at de alle seks får et fantastisk Gårdhundeliv! Jeg glæder mig så meget over at vide at Einar, Olav, Ketil, Thorfinn, Siggtryg og Harald alle er ventet med længsel af deres nye familier!

 

10. september 2013
Nye billeder af Vikingerne her
          
Tiden flyver afsted og sikke meget der sker her. 1. september havde vi Missetræf - nøj det var hyggeligt! Rigtig mange Misse pletter og deres familier, havde fundet vej til Saxenhøj. Det var en tophyggelig dag, hvor der blev leget, udvekslet erfaringer og gode historier, set på dyr, knurret og beundret hvalpe! Billeder af Misse træffet følger snarest.

Det samme gør beskrivelse og billeder fra lørdagens udstilling hvor Cleo - Misse's Frida i Fruestørrelse og Ellebækgårdens Oberst Hachel var med. Super hyggelig dag i dejligt vejr.

 

29. august 2013
Nye billeder og et par ord om Vikingernes udvikling er lagt på hvalpesiden.
      

Og så er det på søndag vi skal have vores store Missetræf.
Vi glæder os til at se alle, med og uden pletter! :-)

 

22. august 2013
Nye billeder og lidt ord om hvad Vikingerne - og vi andre - får oplevet. Se mere her

 

13. august 2013
Så er der nye billeder af de plettede drenge. Se mere her
Altså det er en underholdende flok at bo sammen med! :-)

 

 

8. august 2013
Der er gang i de plettede drenge :-) Vi har to hvalpe, der ikke er solgt. Se mere om hvalpene her

 

30. juli 2013
Drengene vokser og Vicky er tilfreds! I dag har de seks fået øjne og navne.
Se mere om de skønne drenge her

 

 

19. juli 2013


Endelig fik Vicky sine Pletter - nøj de er kære! Se billeder og mere om de fantastiske 6 her

 

18. juli 2013
Så er det endelig ved at ske - Vicky er godt i gang med de indledende øvelser til den meget nært forestående fødsel. Vi glæder os!

 

17. juni 2013
Jubiiii - vi skal have hvalpe! Vicky er i dag scannet og hun er drægtig :-) Hun er parret med Ellebækgårdens Bifrost. En herlig lille fyr med en stor selvtillid, en vis portion frækhed o.g en kæmpe portion charme! se mere om de kommende verdenspletter her

 

17. maj 2013
Vicky er i dag parret med Ellebækgårdens Bifrost. Vi venter spændt på om hun er drægtig :-)

 

5. maj 2013
På dagens udstilling i Roskilde præsenterede Oberst sig på bedste vis. Han fik Excellent med ck. Det bedste var dog han stillede avlsklasse hvor han fik ærespræmie og gik dermed videre til de afsluttende konkurrencer i Store Ring. HER SKETE DET FANTASTISKE AT HANS AVLSKLASSE BLEV PLACERET!!!! En stolt Oberst ejer siger tusind tak til alle jer der blev i Roskilde, så vi kunne vise os frem på bedste vis. Det var sjovt!

 

13. april 2013
I dag var vi på udstilling på Fyn. En rigtig hyggelig og god dag med fine resultater. Særligt skal nævnes Misse's Frida i Fruestørrelse - Cleo - som fik excellent med ck og blev bedste tæve 2. Tilmed fik hun som den første plethund fra Kennel Misse, certifikat! Et stort tillykke til hele familien Cleo og tak for tålmodigheden til Familien Cleo :-) 

 

4. januar 2013
Godt Nytår!
Vi glæder os til at tage hul på et forhåbentlig spændende og indholdsrigt år. Vi går og pusler lidt med hvalpeplaner. Hvis det hele kan gå op i en højere enhed bliver Vicky parret i februar/marts måned. Mere følger... :-)

 

24. december
Kennel Misse ønsker alle læsere en rigtig glædelig jul!

 

25. november 2012
Et stort tillykke med de 2 år til Cleo, Daisy, Mille, Kvik, Canto og Romer (Misse's 2. kuld) Håber I nyder dagen og bliver godt forkælet med guffer og nus! Bunkevis af plettede kærlige tanker sendes til jer!

Tiden går..... Ja ja det bør jo ikke komme som en overraskelse! :-)

Siden sidst - og det er godt nok længe siden - er der en del udstillingsresultater vi kan berette om. Ved Jubilæumsudstillingen og ved dobbeltudstilling på Bornholm i juli gjorde Missepletterne sig ganske godt bemærket! Et par super hyggelige weekender i Pletternes tegn - det kan vi li'!

Bertil og Anders gjorde sig mere end ganske godt bemærket i september, da de blev Danmarksmestre i Boxerklubben i IPO I. DET ER GODT GÅET!!!!

Men altså - ikke mindst så er det sådan at der i Kennel Misse er kommet endnu en til - og denne gang  er det ikke en plet, men en rigtig lille menneskedreng! Et stort og hjerteligt velkommen til MAX og et kæmpe tillykke til Anders og Zandra med jeres stjerne!

Ved Juleudstillingen i Korsør d. 24. november var vi igen præsenteret med Missepletter. Og ved denne udstilling uddeltes fine rosetter til Årets Hunde i Dansk/svensk Gårdhundeklub. Og minsandten om ikke den Gamle Oberst Hachel blev Årets Han nr 3!

 

 

VI ØNSKER JER ALLE AL MULIG HELD OG LYKKE MED JERES NYE FANTASTISKE, SØDE, SMUKKE, DEJLIGE VERDENS PLETTER :O)

19. maj 2012
Så blev det dagen hvor Twister (fremover kaldet Luna) skal hjem til din nye familie i Randers. Her skal hun bo sammen med Ida-Marie, Isabella, Thomas samt Lone

17. maj 2012
Hip Hip Hurraaaa og et stort TILLYKKE til Bella, Verner, Molly (Inger) og Elna som i dag fylder 1 år. Det er helt utroligt at disse små søde pletter (som ikke længere er så små) allerede er 1 år. Kæmpe tillykke. Håber I er blevet forkælet lidt ekstra godt i dag :o)

16. maj 2012
I går fandt Solero sin nye familie i Hvidovre, som består af Palle og Lisbeth og er i dag flyttet hjemmefra.

14. maj 2012
I dag er Nuggi flyttet hjemmefra. Hun skal bo i Virum sammen med Simon, hans to mindre søskende og deres far Steen.

12. maj 2012
I dag er Calippo (fremover kaldet Luna) flyttet hjem til sin nye søde familie i Jægerspris. Her skal hun bo sammen med Eva, Lærke, Benedikte, Preben og deres to katte.
Kung Fu (fremover kaldet Fiete) har også fundet hjem til sin nye familie idag. Han skal bo i Tyskland hos Deike og Matthias og deres to børn.
Vi ønsker Jer held og lykke med Jeres nye fantastiske, lille, søde, nuttede og helt i gennem smukke gårdhund :o)
(We wish you good luck, with your new incredible, little, sweet, cute and totally beautiful farmerdog)

10. maj 2012
Vi er har stadig en dejlig lille tæve til salg - det er Solero. Se mere om hende og de andre hvalpe her

9. maj 2012
Så er Kæmpe Læske flyttet hjemmefra - han er flyttet til Hvidovre hos sin nye familie som består af Melanie, Jamilla, Andy, Pia og Viggo som er Kæmpe Læskes nye "storebror".

7. maj 2012
Hvalpene er i dag blevet chippet, vaccineret og tjekket igennem af dyrlægen. De er alle sunde og raske - og meget frække. Men det var der jo ikke noget nyt i :o) Så nu er de alle klar til at flytte hjemmefra
Hvalpene stortrives og er meget glade for at være sociale samt at gå på opdagelse.

24. april 2012
Hvalpene er 6 uger - puha hvor tiden den får hurtigt.
Hvalpene elsker at være selskabelige og synes bare det er så hyggeligt når der kommer folk der gider snakke og nusse og lege - specielt hvis man kan få lov til at bide lidt i (sure) tæer :o)
Hvalpene synes det er herligt at være udenfor - også selvom det regner (Jeg er ikke helt sikker på at de er klar over de er gårdhunde :-)
Ja, de er bare fantastiske - se billederne og se selv om man kan synes andet

17. april 2012
Hvalpene er nu blevet 5 uger. De er frække og super lækre.
De har været ude i haven for første gang og det var meget interessant.

Følg de skønne hvalpe her


1. april 2012
Der er nu sendt navne ind til DKK:

Misse's Nuggi
Misse's Kæmpe Læske
Misse's Kung Fu
Misse's Twister
Misse's Calippo
Misse's Solero

Denne gang er navnene under is-kategorien :)

 

27. marts 2012
Hvalpene er idag 2 uger. Alle hvalpene har åbnet deres øjne og der begynder at være lidt mere liv i dem. Se de nyeste billeder af hvalpene - hvor de er 2 uger her
 

21. marts 2012
Den første hvalp har i dag åbnet sine øjne. Det er hvalp nr. 4 - sort tæve med lang hale.
Ihh det er bare så hyggeligt og kært

                     

 

20. marts 2012
Hvalpene er idag 1 uge. De tager fint på i vægt og så spiser og sover de. Det er vidst det de får dagen til at gå med.

 

13. marts 2012
Ví har tidligt imorges sagt velkommen til 6 fantastiske Misse pletter.
Den første hvalp blev født kl. 04.35 og den sidste kom kl. 08.01
Ta' et kig på hvalpesiden og se vidunderne her

 

12. marts 2012
Hip Hurra og et stort TILLYKKE til Misse's 1.kuld hvalpe som idag bliver 4 år.

 

29. februar 2012
Lige præcis på denne dato, som kun findes hver 4. år er Daisy scannet og jubiiiiii hun er drægtig :-) Det var der vist egentlig ikke meget tvivl om inden, for hun er allerede godt tyk og har haft sine graviditetsgener med morgenkvalme og sine helt egne særheder :-) Se mere om de stolte forældre Misse's Daisy den Lyksaliggjorte og Ellebækgårdens Oberst Hachel og følg med på hvalpesiden her

 

12. februar 2012
Vi har været på Internattional udstilling i Fredericia med Daisy og Elna. En rigtig hyggelig dag og endu engang fine resultater. Elna deltog i hvalpeklasse hvor hun fik Særdeles Lovende og blev placeret som nr. 2. Daisy stillede i åben klasse tæver og fik Excellent. Hun blev som sin datter, placeret osm nr. 2 i sin klasse.

 

15. januar 2012
Daisy er parret med Oberst :-) Efter det første succesfulde kuld med netop denne kombination har vi valgt at gøre forsøget igen. Hvis parringen er vellykket forventer vi at Daisy føder midt i marts. Vi venter spændt! 

 

1. januar 2012


Alle os bag Kennel Misse ønsker alle med og uden Misse Pletter et

GODT NYTÅR!

Tak for rigtig mange gode oplevelser i året der er gået. Tak for de mange tilbagemeldinger vi får af jer hvalpekøbere. Tak for jeres interesse for at vise jeres hunde frem for os og for dommere rundt i det ganske land og bidrage med et herligt forfriskende humør.

I 2012 sker der positive ændringer i Kennel Misse. Zandra og Anders, de lykkelige og stolte ejere af Misse's Daisy den Lyksaliggjorte og Misse's Chokoladedame ElnaMakkegård samt naturligvis bokseren Bertil, er nu også de officielle medejere af Kennel Misse. Det er en meget stolt moster der har lokket de to super hundeseriøse unge kloge mennesker med i Kennel Misse flokken! Tak for Zandra og Anders!

Snarest følger opdatering af hjemmesiden hvor det er til at finde ud af mere om Zandra og Anders

 

26. november 2011
JUHU på Juleudstillingen i dag bliver Oberst officielt kåret som Årets Veteran i Dansk/svensk Gårdhundeklub! Mere om denne præstation her


25. november 2011
TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE med jeres 1 års fødselsdag til......

Misse's Canto Kommode - Canto
Misse's CX Rom'er - Romer
Misse's Den Hedder Kvik - Kvik
Misse's New Look - Daisy Parisermodel

Misse's Frida i Fruestørrelse - Cleo
Misse's Milde Emilie - Mille

Åh altså, tiden går stærkt! Tusind tak for et fantastisk år til jer og jeres familier. Tænk at jeg som opdrætter er så heldig jævnligt at se og høre til jer alle sammen! TAK!

 

7. november 2011
I weekenden var vi til udstilling i Herning. Se hvordan det gik her

 

15. oktober 2011
Lørdag d. 8. oktober var vi rigtig mange med Misse pletter der igen var på udstilling. En super hyggelig dag med rigtig fine resultater, som kan ses her

 

4. oktober 2011
Så er Oberst igen blevet far til et herligt kuld på 3 hanner og 3 tæver. Hvalpene er født hos Kennel Ellebækgården. Se mere her

 

2. oktober 2011
Rødovre Open 2011. Schæferhundeklubbens Kreds 1 Rødovre's årligt tilbagevendende konkurrence i spor/lydighed. Daisy og Oberst havde med Zandra og Sascha valgt at tage kampen og vise Schæferhundene hvad pletterne også kan. Se her hvordan det gik. 

En kreativ sjæl har kreeret en tekst i anledning af Daisy's bedrifter.
Melodien er DISCO TANGO (den der med Tommy Seebach :-)
 

Hun(d) er en stjerne på en træningsplads

Slår Schæferhund’ne i at gå på plads

I sit og dæk er hun med helt i top, der gi’r hun den gas (der gi’r hun den gas)

Hun viser stritør’ne hvem der den før’nde og hvem der er beeedst

                                                

Daisy Gårdhund du er sej

Du giver alle bagben, der nærmer sig

Selv Schæferhundene må bukke sig

Ja Daisy Plethund du er sej

 

4. september 2011
Så har der været Kennel Misse dag, for første gang. Mange glade Misse hunde og ejere troppede op i det lollandske landskab. Der var liv og glade dage og hundene nød det i stor stil. Helt igennem en herlig oplevelse. Se mere om dagen og billeder her 

 

20. august 2011
Så har vi været på udstilling i Bjæverskov. Alle hvalpene fra det sidste kuld, Cleo (Frida i Fruestørrelse), Jeff (Fede Frede), Daisy samt Oberst blev udstillet. Så man kan da sige at Kennel Misse var ret godt præsenteret. Se resultater og billeder her.

 

1. august 2011
Hjemme igen - efter fire herlige, gode, hyggelige og VARME udstillingsdage Vejen og overnatning i Kolding. Zandra og Anders samt Daisy, Elna og Bertil, havde taget turen til det jyske sammen med Theodor og Sascha samt Oberst, Vicky og Kvik. De tre sidstnævnte blev udstillet i Vejen. Se udstillingsresultater her.

 

Vi ønsker Jer alle held og lykke med Jeres nye fantastiske legekammerat og fantiske, søde, smukke og dejlige Pletter :o)

24. juli 2011
I dag fik vi sagt farvel til både Bella og Inger (Molly). Bella er flyttet til Karlslunde hvor hun skal bo sammen med Sarah (Bella's nye bedste ven), Tommy og Irene (og Janne). Inger (som nu kommer til at hedde Molly) er flyttet syd på til Falster. Her skal hun lege og hygge med Oline, Asger og Mille (og Sveske).
Vi ved de begge vil få et fantastisk gårdhundepletliv hos deres nye søde familier.

 

14. juli 2011
I dag er Verner flyttet til Vedbæk hos sin søde nye familie, bestående af Victoria (Verner's nye bedste legekammerat), Per og Connie. Vi ved han vil få det fantastisk :o)

 

11. juli 2011
I dag har vi været en tur til dyrlægen. Hvalpene blev chippet, vaccineret og gået efter i sømmene :o) De klarede det smadder fint - specielt Verner viste sig som den seje fyr han er - han sagde ikke et bjæf. Det kan man næppe sige om de tre tæver. De synes det gjorde noget så ondt. Men det var hurtigt overstået. Dyrlægen sagde de alle så sunde og raske ud og der var ingen ting at komme efter. Men ja, det er jo også små seje, lækre, fantastiske og verdensskønne pletter. :o)

 

7.-8. juli 2011
Vi har været på bondegårdstur og hvalpene har fået en masse nye indtryk. De klarede det med oprejst hale og stort gå-på-mod. Se billeder her

 

4. juli 2011
Juhu vi har været på Bornholm! Weekenden d. 2. og 3. juli var vi på familietur til Bornholm. Pletterne og  Theodor havde taget mormor, 2 * bedstemostre samt mor med til Østersøens Perle. Åh hvor en dejlig miniferie:-) Årsagen til Bornholmerbesøget var officielt udstilling men.... Bornholm er ALTID værd at besøge!
Se mere om de superfine udstillingsresultater her

 

21. juni 2011
Så nåede vi til 5 uger. Hvalpene de vokser og de bliver bare mere og mere frække. De kæmper indbyrdes for at finde ud af hvem der er øvest i hierarkiet. De er blevet ekstra glade for Bertil og det er også gengældt. De er så småt begyndt at lege sammen. Ja hvad mere skal der skrives - De er bare herlige :o)

 

19. juni 2011
Så var der udstilling i Valby! En herlig dag er vel overstået - tusind tak til jer der var med til at gøre denne særdeles hyggelig. Kennel Misse var godt repræsenteret med Misse's New Look (Daisy), Misse's Milde Emilie (Mille), Misse's Frida i Fruestørrelse (Cleo), Vicky og Oberst. Se billeder og dagens resultater her

 

14. juni 2011
Hvalpene er nu blevet 4 uger. Der sker meget med dem næsten fra dag til dag. De er begyndt at få foder ved siden af Daisy's mælk og de spiser det (som oftest) med glæde. Hvalpene har rigtig fået noget på opleveren - de har for første gang inden for de sidste par dage, både været inde i stuen samt ude i haven. Der har været mange spændende nye ting de skulle undersøge og de har bestemt ikke været bange for at gå på opdagelse.

10. juni 2011
Så er der sendt navne ind til Dansk kennel klub:

 - Misse's Verner Viser Vejen
 - Misse's Bella God Som Guld
 - Misse's Inger uden Spirrellakorsét
 - Misse's Chokoladedame Elna Makkegård

 

29. maj 2011
Nu har alle hvalpene åbnet deres øjne og set den vide verden - og deres mor :o)

27. maj 2011
Så har den første hvalp fået øjne. Det er den lille sorte tæve (hvalp nr. 3). Det ser bare så sødt ud.

 

24. maj 2011
Så er hvalpene blevet 1 uge gamle. De spiser og sover. Spiser og sover. Og ja så spiser og sover de lidt mere :o)
Det har allerede på nuværende tidspunkt lykkedes hvalp nr. 2 og nr. 5 at undslippe fra kurven - Det skal nok blive sjovt når de bliver større!

 

19. maj 2011
I nat måtte vi desværre konstatere at den ene af tævehvalpene ikke kunne leve. Fødselsvægten på denne hvalp var kritisk lav og det viste sig altså at de var for lidt. Det er trist men vist det bedste!
De øvrige 4 hvalpe stortrives - de vokser fint og Daisy er bare en super god mor der elsker sine små pletbørn!
Se mere om hvalpene her

 

17. maj 2011
Kl. 21.57 - hvalp nr. 5 er født - og det er en han ;-)

Kl. 21.24 - Daisy er nu i fuld gang - hun er bare god til at føde Pletter - indtil nu har hun født 4 tæver :-)


Kl. 13.30 - Så er det vist nu det sker! Daisy er så småt i gang med at gøre klar til fødsel. I løbet af det næste døgn forventer vi at sige et hjerteligt velkommen til Verden til 4-5 nye Pletter!

 

2. maj 2011
Påskelørdag var vi en større delegation af hvalpeejere fra Kennel Misse på National udstilling i Næstved. Og sikke en herlig dag. New Look - DaisyFrida i Fruestørrelse - CleoMille, Kvik og Cantofik alle Særdeles Lovende. Mille blev bedste Babytæve på dagen, Kvik blev, så flot fremført af Emmy, bedste Babyhan ligesom han blev Bedste Baby i racen og præsenterede derfor Dansk/svensk Gårdhund i Store Ring sidst på dagen. Det var skøøønt at se de sortplettede igen og jeg er sikker på alle hvalpene havde det herligt, selvom New Look - Daisy var lidt fortørnet over at hun skulle stille i babyklassen! Tak til jer alle for at ville stille jeres smukke, søde, lækre pletter i Næstved. Håber vi ses snart igen!

 

16. april 2011
Nu er det noget vi ved og ikke bare noget vi tror - Misse's Daisy den Lyksaliggjorte er drægtig! Hun er scannet og dyrlægen kunne med sikkerhed sige der er hvalpe i hende, så Oberst bliver endnu engang far :-) Hvalpene kommer til at vokse op hjemme hos Daisy selv. Vi forventer at hvalpene kommer til verden omkring 22. maj :-)

5 af hvalpene fra det sidste kuld - nemlig Kvik (Den hedder Kvik), Daisy (New Look), Mille (Milde Emilie), Cleo (Frida i Fruestørrelse) og Kommoden (Canto Kommode) deltager sammen med Vicky på udstillingen i Næstved Påskelørdag d. 23. april. Det glæder vi os rigtig meget til - at se de herlige pletter igen, og jeg er da sikker på at pletterne også ser frem til at gense deres søskende efter et par måneders adskillelse! 

 

14. april
Oberst er for første gang blevet far til 4 skønne pletter hos kennel My Bonnie. Det er My Bonnie For Søde Fine Freja der er den stolte mor.


 

20. marts 2011
Daisy er parret med Oberst! Hvis alt går vel kommer der nye fine pletter til verden i sidste halvdel af maj!

 

12. marts 2011
Tillykke til Fede Frede, Albert, Villy, Agnes, Tut og Daisy. I dag fylder disse herlige vovser 3 år!
Og ikke nok med det - Daisy (Misse's Daisy den Lyksaliggjorte) bliver i løbet af den kommende uge parret med Oberst. Hvis alt går vel kommer der igen hvalpe i Kennel Misse til maj. Åh hvor vi håber og hvor vi glæder os!

 

5. februar 2011
Nu har Canto Kommode også fundet sit nye hjem. Desværre kom han til skade kort inden han skulle flytte. Han halter en del, den stakkels vovse. Efter Dyrlægebesøg og røngten billeder er vi igen rolige. Der er heldigvis ikke nogen tegn på varige mén! Men altså hvor er dog synd for sådan en lille fyr! Derfor bliver Kommoden hos os lidt endnu til vi ser hvordan hans skade udarter sig!

 

29. januar 2011
Så er New Look flyttet hjemmefra og også Frida i Fruestørrelse har fundet sin nye familie. Tilbage er nu Canto Kommodesom hygger sig herhjemme med sin mor Vicky, Oberst, Misse Møghe og os andre, indtil han finder sin nye familie.
Se flere billeder af Canto Kommode her
Se billeder og mere om hele kuldet her


                          Canto Kommode 8 uger (til salg)

 

24. januar 2011
CX Rom'er er flyttet hjem til sin nye bedste menneskeven. New Look, Frida i Fruestørrelse og Canto Kommode bidrager stadig til at huset her er fuld af liv og spilopper ;-)

 

22. januar 2011
Nu er også Milde Emilie hentet hjem af sin nye familie. Vi har endnu 2 hvalpe til salg - Canto Kommode og Frida i Fruestørrelse. Se dem og deres søskende her

 

21. januar 2011
Kvik er nu hentet af sin nye familie. Se de sidste nye billeder her

 

16. januar 2011
Efter en rolig start på 2011 er der nu igen fuld gang i den. Den sidste uge inden hvalpene flytter hjemmefra er begyndt. Om en uge vil der være noget stille på bondegården selvom Canto Kommode og Frida i Fruestørrelse stadig ikke har fundet deres nye hjem. Se billeder og nyt om hvalpene her

 

5. januar 2011
Så er der taget hul på et helt nyt år! Og sikke en dejlig måde at starte 2011 på - at have et kuld hvalpe i huset, er den bedste måde at blive i strålende humør på. Huhej det er herligt ;-)
Nye fortællinger og nye billeder finder du her

 

28. december 2010
Rigtig glædelig jul! Som mange andre steder har den sidste uges tid været hektisk og hyggelig. Vi nyder at have hvalpebesøgende og hvalpene, ja de nyder livet! Se billeder og lidt nyheder her

 

18. december 2010
Så er der igen nye billeder af hvalpene. Se dem her

 

12. december 2010
Der er lagt nye billeder af hvalpene. Se dem her.

 

5. december 2010
To af hvalpene har nu fået øjne. Se hvem her

 

3. december 2010

Hvalpene har nu fået navne. Se mere her.
Der er nu flere billeder af hvalpene. De er nu 7 dage. De vokser rigtig fint og er mere aktive nu. Se flere billeder her

 

25. november 2010


 
Vicky er blevet mor! Se de dejlige billeder under Hvalpe

 

24. november 2010

   

Tja billederne taler næsten for sig selv! Det er tæt på - vi tror på at vi siger velkommen til flere nye pletter torsdag d. 25.!

 

19. november 2010 

Nu er det tæt på! Vicky er ved at være noget besværet af sin størrelse. Hun er dejlig glad og ved formentlig ikke hvad der venter hende i løbet af den næste uge!

 

 


13. november 2010

Vicky er tydeligvis drægtig. Hun er godt tyk ;-). Der er allerede reserveret 3 hvalpe. 10. oktober 2010

Vi har været til avlsgodkendelse med de tre tæver fra Vicky's 1. kuld; Agnes, Tut og Daisy. Resultatet af dagen blev at Agnes og Daisy nu er avlsgodkendt. Tillykke til fam. Jensen og fam. Lintrup/Primdahl. Vi glæder os til at se hvalpe efter de fine piger ;-)

 

9. oktober 2010

Daisy og Zandra har med prædikatet fortrinlig og hele 97 point ud af 100 mulige, vundet Rødovre Open; en konkurrence i spor/lydighed, hvor parret deltog i en B-prøve og hvor de i Schæferhundeklubben vandt over......ja naturligvis en del schæferhunde ;-)
Det I har opnået gør en opdrætter og en moster så stolt!


24. september 2010

Vicky er nu endelig parret med

DKX-reg 13402/2008
My Monja Saint Pierre

En fantastisk herlig hanhund med et skønt væsen og en stor udstråling. Vi forventer hvalpene bliver født i slutningen af november.

 

25.-27. juni 2010

World Dog Show - Verdenshundeudstilling i Herning. Herlig oplevelse! Oberst, Vicky og Daisy var de stolte deltagere til dette fantastiske arrangement med knap 20.000 tilmeldte hunde! 

Oberst
 fik Excellent og blev en super flot nr. 3 i championklassen. Åh der var en stolt ejer i den anden ende af linen! Gamle Oberst kan endnu :o)

Daisy, som netop er rykket til Åben klasse, fik et virkelig fint Very Good. Igen bankede det stolte hjerte nu med opdrætterbanken! Stort tillykke Zandra & Anders.

Vicky, som i den grad stillede i topform, fik et helt fantastisk Excellent og blev nr 3 i Åben klasse. Vicky, som har haft en noget broget udstillingskarriere, viste i den grad sin form og lyst til at være på. Stoltheden var fuldendt!

Agnes var tilmeldt udstillingen, men hun var desværre ikke klar på dagen. Hun var dog med i Herning og nød ferien ;-) 

Tusind tak til Zandra og Anders, min mor og Theodor for super dejligt selskab på campingpladsen ved Trelde Næs og ved de mange timer ved udstillingsringen i Herning. Og tak til Agnes familie Jensen for lån af en herlig hund. Denne weekend har givet nogen rigtige dejlige oplevelser som bestemt er værd at gemme på!

29. maj 2010

Daisy har gennemført mentalbeskrivelse. Resultatet vil være tilgængeligt snarest.

20. marts 2010

Jeff (Misse's Fede Frede) er i dag blevet avlsgodkendt i Dansk/svensk Gårdhundeklub m. XXX+. Et stort stort tillykke til Godsets Gårdhunde i Værløse og hele familien, og en stor stor tak for at det netop er Jer Jeff bor hos!!! 


19. marts 2010

Misse's Daisy den Lyksaliggjortepræsterede sammen med Zandra, Anders og naturligvis Daisy's bedste ven, Boxeren Bertil, at vinde en natøvelse i Schæferhundeklubbens Kreds 62 Vallensbæk.
Godt gået superstjerner!

 

Februar 2010

Vi har været på udstilling i Korsør. Dommer var svenskeren Nils-Arne Törnlöv og set med Kennel Misse øjne, en særdeles kompetent dommer!

Misse's Fede Frede som jo hedder Jeff fik Very Good

Misse's Daisy den Lyksaliggjorte blev præmieret med Excellent og en placering som nr. 3 i mellemklassen

Vicky
viste sig fra sin absolut smukkeste side og fik Excellent. Hun vandt Åben Klasse Tæver og blev tilmed placeret som 2. bedste tæve på dagen, kun slået af sin halvsøster My Bonnie Ronja Honninghjerte. Vicky fik dermed sit første certifikat!

 

 

December 2009 

Vi forventer at Vicky i 2010 bliver parret med
DKX-reg 13402/2008 My Monja Saint Pierre.
Tarzan er en herlig ung fyr med et fantastisk temperament og så gør det jo ikke noget at han samtidig ser knaldgodt ud!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennel Misse v. Sascha Helsengren Hansen, Kalkbrænderivej 17, 4990 Sakskøbing. Tlf. 2518 1741 Email: helsengren@gmail.com