Forside  Sidste Nyt  Kennel Misse  Oberst  Vicky  Hvalpe  Familien  Galleri  Link  Kontakt

 

DKCH KLBCH DKKV06 KBHV06 LP1 BPAB FP Årets Dansk/Svensk Gårdhund 2006 Årets Veteran 2011
 Ellebækgårdens Oberst Hachel
Reg.nr. 09475/2003

     

 

Oberst har parret Misse's Daisy den Lyksaliggjorte. Vi forventer hvalpe midt i marts. Se mere her!

Jubii - Oberst er kåret som Årets Veteran i 2011! Så samme år som han for første gang fik hvalpe - endda pt. 4 kuld - fik han altså den fine titel som Årets Veteran.
Vi er så stolte her hos Kennel Misse! :-)

Oberst er en selvstændig hund og en formidabel rottejæger. Han har aflagt spor/lydighedsprøver i Schæferhundeklubben og lydighedsprøve i Dansk Kennel Klub. Hans selvstændighed og hans store instiktive sans for rottejagt, gør at de resultater vi har opnået, er på hans præmisser. Oberst udfører ikke et arbejde, han ikke ser nogen mening med.

Oberst's fantastiske udstillingskarriere begyndte da han var 3 mdr. Han har indtil nu opnået at blive Dansk Champion, Klubchampion, Årets hanhund i Dansk/svensk Gårdhundeklub, Racevinder i Dansk Kennel Klub og Københavnsvinder. Men mest af alt er Oberst en herlig familiehund! Oberst er først i en sen alder indgået i avlen. På trods af hans fremragende udstillingskarriere og hans super gode temperament, er jeg først blevet klar omkring hans genetiske videreførsel da han var fyldt 7½ år. Det skyldes at han som stor hvalp og ganske ung kæk hanhund, havde perioder med halthed og ingen dyrlæger kunne garantere at han ikke havde en sygdom. Det har dog vist sig at Oberst absolut er godt gående - også nu i en alder af 8 år! Derfor får han nu lov til at lave parringer.
Oberst har parret....

Nydningens Eventyrlige Ellie - 2 hanner og 1 tæve født 30. oktober 2011

My Bonnie Filippa Femme Fatale - 3 hanner og 3 tæver født oktober 2011

Misse's Daisy Den lyksaliggjorte - 1 han og 3 tæver født 17. maj 2011

My Bonnie For Søde Fine Freja - 1 han og 3 tæver født 13. april 2011

 

Se flere billeder af Oberst her 

 

Kennel Misse v. Sascha Helsengren Hansen, Kalkbrænderivej 17, 4990 Sakskøbing. Tlf. 2518 1741 Email: helsengren@gmail.com