Forside  Sidste Nyt  Kennel Misse  Oberst  Vicky  Hvalpe  Familien  Galleri  Link  Kontakt

 


      

Bag Kennel Misse gemmer sig en lille familie bestående af Theodor, Johnny og Sascha og ja, naturligvis Oberst og Vicky samt huskatten Misse Møghe. Det er Sascha der har interessen for hunde, idet jeg gennem hele mit liv har haft hund – er nærmest vokset op i Schæferhundeklubbens Kreds 1 Rødovre. Livet i hundeverden er mangfoldigt og spændende, og giver så mange fantastiske oplevelser og virkelig gode venskaber på tværs af aldre og racer!

Erfaringen med hunde har jeg bl.a. fra arbejdet som lydighedsinstruktører, og ikke mindst deltagelse i adskillige Danmarksmesterskaber for sporhunde i Schæferhundeklubben og Dansk Kennel Klub og den træning der ligger bag at kunne kvalificere sig til disse arrangementer.

 

At det er Dansk/Svensk Gårdhunde, der leger hjemme hos os skyldes Gårdhundens mangfoldighed. Gårdhunden er en fantastisk sød og kærlig hund. Den er yderst velegnet til livet på landet og den tilpasser sig livet i byen. Den kræver en del opmærksomhed og kærlighed. Den elsker at lege og motionere og den er bare så glad for at arbejde. Hvad enten det er agility, spor, lydighed, eller gemmeleg - bare den må lege! Dog er en del Gårdhunde tilbageholdende overfor regnvejr!

 

Gårdhunden kræver ikke meget pelspleje men den fælder efterår og forår. Har den adgang til en have, kan den bruge timer på at undersøge og lege i haven - og den graver! Oprindeligt er Gårdhunden brugt til rotte jageri og det er stadig det den bare elsker - at grave efter lugte hvor der muligvis engang for lidt eller for længe siden har være en gnaver! Derfor er den IKKE velegnet til at bo i en villa med prydhave! Der er dog ikke kun negative sider ved Gårdhundens graveri - det har en meget forebyggende effekt overfor muldvarpe og mosegrise ligesom rotter og mus har det svært i en have hvor der er Gårdhunde.   

 
Hos Kennel Misse er alle hvalpe født med en stamtavle fra Dansk Kennel Klub, ligesom hvalpene bliver chipmærkede inden de flytter hjemmefra. Jeg er medlem af Dansk Kennel Klub og Dansk/svensk Gårdhundeklub, ligesom jeg stadig er medlem af Schæferhundeklubben for Danmark, herunder Schæferhundeklubbens Kreds 1 Rødovre. Jeg har i Dansk Kennel Klub regi gennemgået opdrætteruddannelsen. Inden en hvalp fra Kennel Misse er gammel nok til at møde den store Verden, vil den møde rigtig forskellige mennesker ligesom den vil stifte bekendtskab med andre dyr som køer, grise og heste.
 
Den opmærksomme seer vil, efter et kig rundt på siderne opdage, at også Broholmere har det med at snige sig ind på billeder. Jeg har haft den glæde at være ejer af to eksemplarer af denne fantastiske kæmpe store hunderace. Vores hverdag er dog ikke indrettet til at rumme så stor en hund mere. Derfor er der ingen Broholmere at finde hos Kennel Misse. Det samme gælder Schæferhunde. Denne fantastiske brugshund kræver så meget arbejde og tid, at vi har valgt fra at have Schæferhund. 

Velkommen til Kennel Misse’s hjemmeside. Du er meget velkommen til at kontakte os!
 

Kennel Misse v. Sascha Helsengren Hansen, Kalkbrænderivej 17, 4990 Sakskøbing. Tlf. 2518 1741 Email: helsengren@gmail.com