Forside  Sidste Nyt  Kennel Misse  Oberst  Vicky  Hvalpe  Familien  Galleri  Link  Kontakt

 

Billeder Hvalpe
 
3 hanner og 3 tæver er født d 25. november 2010, alle hvalpe er nu solgt.
Som det tidligere kuld i Kennel Misse, vil den opmærksomme og ikke mindst Matador elskende læser, kunne se at navnene alle relaterer til den fantastiske tv serie!
 
 

Nyfødte

       

Vicky få timer før fødslen rigtig går i gang.

 


 

 

2 dage


Canto Kommode


Frida i Fruestørrelse


Den hedder Kvik


New Look

 


CX Rom'er


Milde Emilie

    
 
7 Dage
 

Canto Kommode 

 

Frida i Fruestørrelse

Den hedder Kvik

New Look

CX Rom'er 

Milde Emilie17 dage
Hvalpene vokser fint. De har nu alle fået øjne og er så småt begyndt at gå omkring. Milde Emilie tog sig den frihed at gø af mig da hun skulle fotograferes! Canto Kommode er den der går mest omkring. Det er meget kært når han sidder på sin store bagdel og skuer ud over flokken!
 

 

Canto Kommode 
 

 

Frida i Fruestørrelse
 

Den hedder Kvik
 

 

 

New Look
 


CX Rom'er
 

 

Milde Emilie

  3 uger
 De er virkelig begyndt at komme ud af kurven - de gør og leger og er bare rigtig sjove og søde!
Nu er hvalpene blevet introduceret for deres første måltid "rigtige" mad. De var ikke helt enige om hvordan den oplevelse var! Milde Emilie og CX Rom'er syntes mægtig godt om ideen, mens de fire andre var noget skeptiske.


New Look


Canto Kommode


Frida i Fruestørrelse


Milde Emilie


CX Rom'er


Den hedder Kvik


 


Et kys til Theodor og Canto Kommode


 Theodor og Canto Kommode

 


New Look og Frida

 

 


 

4 uger
 Fuld fart på! Det er vist den beskrivelse, der bedst passer på hvalpene i øjeblikket. De har fart på deres vækst, deres oplevelser, deres ben, og ja alt ;-) De driller hinanden, de driller os, de driller deres mor og de driller Oberst. De har taget julen med ophøjet ro - de er ikke sådan at imponere selvom det var lidt småt med julegaver. Julegaverne kom først d. 27.! Sikken sløv hundenisse der er på bondegården ;-)
De er kære, sjove, dejlige, skønne, frække, aktive, plettede, smukke..... ja jeg kunne blive ved. De er bare Vickys børn!
 


Canto Kommode (til salg) og Milde Emilie


Milde Emilie og Frida i Fruestørrelse
 

 
New Look og CX Rom'er


 


Theodor og hans kusiner,
Melanie og Jamilla,
hygger med hvalpene

 

 

 


Frida i Fruestørrelse 

 

 


Canto Kommode

 


New Look

 

 
Milde Emilie

 

 


Den hedder Kvik

 


CX Rom'er

 

5 uger
Så frække, så glade, så kære. Det skulle de her billeder gerne vise. Hold da op der er fart på! Theodors legetøj bliver nøje undersøgt med både poter, tænder og øjne. Når legetøjet så ovenikøbet giver lyd fra sig når man kommer til at bide i det, er det jo bare ekstra sjovt! Hold da op en politibil kan have udrykning på i laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang tid, når en lille hundehvalp har fundet fidusen der får bilen til at hyle.
Oberst er lidt træt af dem og samtidig passer han gevaldig godt på dem. De skal bestemt ikke tro de skal spille op til leg med Oberst - DET GIDER HAN IKKE! Men når det passer ham, er det altså helt i orden at de skal snuses til. Åh ak og ve den lille plettede hundehvalp der kommer til at bide bare en lille bitte smule i Oberstens hale - uhu den lille hvalp får hurtigt funder sin mor! Hvalpene klarede nytåret rigtig fint. Selvom vi bor lidt ude på landet, er der dog noget bang og larm fra fyrværkeriet, men ingen af de små pus tog sig nærmere notits af bulder og brag. De sov! Den aften....!

For de er faktisk begyndt på, eller egentlig er det mest Canto Kommode og New Look der har fundet ud af, at det er helt i top at vågne kl. 4 om morgenen og i den grad gøre opmærksom på at de da faktisk er lige her......... og når vi er vågne kan vi jo lige så godt lege og ja, så vækker vi lige så stille de 4 andre!
CX Rom'er er den lidt forsigtige kærlige stille dreng i klassen, man dog ikke skal lade sig snyde af - pludselig foretager han et fodangreb, og han er vedholdende! Milde Emilie - hmm hun kan nogen ting. Hun er den der absolut er den modigste af dem alle 6 - hvert fald forsøger hun at give Oberst kamp til stregen om hvem der bestemmer her i huset. Endnu er det dog ikke lykkedes hende at overbevise Oberst! Den hedder Kvik og Frida i Fruestørrelse er af den overbevisning at Theodors kravlegård er til at lege i, sove i og råhygge sig i. Og allerhelst når Theodor er i nærheden.

 


Den hedder Kvik


Frida i Fruestørrelse


CX Rom'er


Milde Emilie


New Look


Canto Kommode 


Milde Emilie


Den hedder Kvik


CX Rom'er


Canto Kommode


New Look


Frida i FruestørrelseKusine Zeline og Fætter Mauritz har
været på nytårsbesøg: Åh det var hyggeligt....

 

Ligesom Kvik's nye familie har været her...
Emmy er mægtig populær og David hygger med Kvik

 
6 ug er
Det er noget af en opgave - at få taget billeder af alle 6 hvalpe mens de står bare tilnærmelsesvis nogenlunde stille! En dag, da den stolte far Tarzan og hans familie var på hvalpekig, fik vi med god fælles hjælp og tålmodighed fuldført projekt hvalpebilleder! Det kom der disse billeder ud af.
 
 


New Look


CX Romer

 


Frida i Fruestørrelse


Milde Emilie


Den hedder Kvik 


Canto Kommode

 

 

7 uger
 Den sidste uge inden det store ryk ud! Og jeg tror Oberst glæder sig bare en lille bitte smule - de driller ham vist!
 Denne uge bliver bl.a. brugt på "pottetræning". De er ude flere gange om dagen og de er bare dygtige til at skynde sig udenfor og gøre det de skal. Nu hvor sneen er væk er det ikke så svært at lokke dem ud. Tværtimod beder de selv om det. De første dage gik med nogen undren over græsset, sneen, fuglene i luften, lyden af biler og traktorer og alle de andre nye og spændende dufte og lyde. Men efter ganske få besøg udenfor skal der mere til. F.eks. er de nu dagligt på besøg på gården, hvor adskillige mennesker står klar til at nusse og klappe dem. De har været på besøg i hestestalden - det var en øhhhhh interessant oplevelse ;-) Hold da lige op de snusede, de var skeptiske, de var nysgerrige, de var undrende, de var glade, ja det var bare trætte da vi gik hjem igen! De fik hilst på Moskusænderne. He he, her var det ænderne der vandt det møde ;-) Påfuglene var ikke interessante efter mødet med ænderne. Men det tager vi senere - altså endnu et møde med påfuglene og kaninerne, og køerne og fårene og........!

 


En sen aftentime på terassen

 


Vicky skal lige have styr på de små pletter


Skal vi kysse...?


Ok vi ser film


 


Vickys "helle"

8 uger

 

 


Den hedder Kvik


CX Rom'er


Canto Kommode

 


Milde Emilie


Frida i Fruestørrelse

 


New Look

 

 
 
 
En hvalp fra Kennel Misse er stambogsført i Dansk Kennel Klub.
Når hvalpen flytter hjemmefra er den chipmærket og dyrlægekontrolleret, vaccineret første gang og har fået ormekur.
Med hvalpen følger også et års medlemsskab i
Dansk/svensk Gårdhundeklub.
Hvalpene oplever en rigtig god socialisering, naturligvis fra Vicky og familien, men i særdeleshed også fra de fantastiske omgivelser vi bor i; hvalpene vil de første måneder af deres liv jævnligt møde diverse husdyr og rigtig mange forskellige mennesker!

Kontakt os hvis du er nysgerrig efter at høre mere om os og muligheden for at reservere/købe en hvalp, på

Mail:
helsengren@gmail.com
Tlf.: 2518 1741

  

Se Vicky's 1. kuld hvalpe her

 

 

Kennel Misse v. Sascha Helsengren Hansen, Kalkbrænderivej 17, 4990 Sakskøbing. Tlf. 2518 1741 Email: helsengren@gmail.com